Tukkutarjouksemme

Hyödynnä yhtä Euroopan suurinta renkaiden alennusmyyntiä!

Jos toimit rengasalalla ja ostat renkaita säännöllisesti, hyödynnä kilpailukykyisiä tukkutarjouksiamme ja hanki autojen, moottoripyörien ja kuorma-autojen renkaita.

Etusi yritysasiakkaana:

 • Miljoonia renkaita saatavilla reaaliajassa heti toimitettavaksi -myös harvinaisia ja huippuluokan tuotteita. Tämä on mahdollista kaikkialla Euroopassa erinomaisesti toimivien varastojen ansiosta.
 • Ei pakollista vähimmäistilausta. Voit tilata jopa yhden renkaan kerrallaan jälleenmyyjähintaan.
 • Vertailu helppoa kokonaishintojen ansiosta. Toimituskulut sisältyvät renkaan hintaan.
 • Erikoisalennus kaikille tilauksille, jotka käsittävät enemmän kuin 40 tuotetta.
 • Hinnastoon perustuvat tukkutarjoukset. Premium- ja economy-luokan tuotemerkkien ohella valikoimiimme kuuluu myös edullisia merkkejä, kuten esimerkiksi Goodride, Nankang ja Tristar. Saatavuus on olennaisinta: useimmissa tapauksissa Aasiassa valmistetut renkaat ovat saatavilla todella edulliseen hintaan.
 • Monissa EU-maissa Delticom on ainoa Viking-tuotemerkin (eurooppalaisen Continentalin valmistama) jakelija. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut.
 • Keskusvarastomme renkailla on erinomaiset ehdot, joita monet huippumyyjät hyödyntävät. Voit noutaa tilauksesi varastoltamme Hannoverin läheltä Saksasta tai jättää sen meidän toimitettavaksemme.
 • Erikoistarjouksia, joita et yleensä löydä verkkokaupoistamme. Näihin kuuluvat mm. vanhat tai jo tuotannosta poistetut ja varaston loppuunmyynnissä olevat renkaat, jotka myydään erittäin edulliseen hintaan.

Tunnemmeko jo toisemme?

 • Jos olet yritysasiakas jälleenmyyjien verkkokaupassamme www.rengas123.com, lähetä meille sähköposti, jossa on asiakastunnuksesi, jotta pääset tutustumaan tukkutarjousten erikoisehtoihin.
 • Jos sinulla on verkkokauppa, ilmoita meille, mitkä merkit kiinnostavat sinua eniten, jotta voimme tehdä tarjouksen tukkuhinnoista. Suurella todennäköisyydellä voimme tarjota renkaita kiinnostavin ehdoin.
 • Jos olet rengaskauppias Euroopan ulkopuolella tai et voi käyttää verkkosivuamme, voimme lähettää jälleenmyyjille tarjouksia lentopostitse, meritse tai maarahtina tehtävistä toimituksista ilman vähimmäistilausta.

Kuinka saat meihin yhteyden?

Lähetä meille aluksi lyhyt sähköpostiviesti osoitteeseen Tukkumyynti@delti.com ja kerro viestissäsi, millaisista renkaista olet kiinnostunut. Ilmoita myös yrityksesi nimi ja yhteystiedot. Teemme sinulle tarjouksen 48 tunnin sisällä.

Kuinka voin saada tietoa tukkutarjouksista?

Kun tiedämme tarpeesi, voimme tehdä tukkutarjouksia sen mukaisesti. Suosittelemme automaattista tiedonvaihtoa. Näin voimme tarjota sinulle sellaisia renkaita, jotka voidaan lähettää heti.

Delticom_Lager_Sehnde

Tietoa meistä:

Delticom AG on kasvanut nopeasti perustamisensa jälkeen 15 vuotta sitten. Siitä on tullut yksi Euroopan suurimmista rengasmyyjistä ja renkaiden suurin verkkokauppias. Yritys on listattu Frankfurtin pörssin S-Dax-indeksiin. Vuonna 2015 sen liikevaihto oli noin 500 milj. euroa. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.delti.com.


Oletko yksityisasiakas?

Jos haluat ostaa renkaat ajoneuvoosi netistä, paina tästä.


Etkö ole vielä asiakas?

Rekisteröidy nyt ilmaiseksi