Rengasmyyntiä järjestelmän kanssa

Hyödynnä mahdollisuudet - kasvetaan yhdessä

Rengaskauppa muuttuu: digitalisointi lisääntyy jatkuvasti ja ihmiset liikkuvat yhä enemmän. Ja tämä vaikuttaa myös ostokäyttäytymiseen. Kuulostaako tämä huonoilta uutisilta kiinteälle rengaskaupalle? Ei, tämä tarjoaa uusia mahdollisuuksia, jotka on hyödynnettävä älykkäästi, jotta voit olla tulevaisuudessa kumppani liikkuville asiakkaille!

Me rengas123.com-verkkokaupassa olemme vakuuttuneita siitä, että Online- ja Offline-rengasmyynti voivat hyötyä toisistaan. Siksi haluamme antaa sinulle työkaluja, joiden avulla voit hyödyntää digitalisoinnin mahdollisuudet ja päästä mukaan kasvavaan Online-rengasmyyntiin. Kiinnostaako? Me näytämme, kuinka tämä onnistuu!


Hanki uusia asiakkaita ramgas123.com -verkkokaupan avulla ilman kustannuksia!

Uudet asiakkaat ovat kalliita ja mainonta tavoittaa ihmisiä kohderyhmän ulkopuolelta. Älä kulje perinteistä reittiä, vaan hyödynnä Delticomin huoltokumppanina Online-rengaskaupan mahdollisuudet. Miksi? Koska:

renkaiden myynti verkossa kasvaa:

Verkosta osia ostavien määrä on kasvanut Saksassa 10% vuonna 2018

Offline-huoltotarve ei häviä:

75 % verkosta renkaat ostaneista asennuttaa renkaat korjaamolla

Lähde: AutoTeileOnlineMonitor (ATOM), 2018

Juuri tässä on sinulle potentiaalia:

Delticom AG on yhdeksän miljoonan maailmanlaajuisen asiakkaansa ansiosta Euroopan suurin renkaidenmyyjä verkossa. Voit hyötyä tästä!

Kun olet Delticomin huoltokumppani, suosittelemme korjaamoasi renkaiden asennukseen loppuasiakkaiden kaupoissamme, kuten ReifenDirekt.de, Tirendo tai MotorradreifenDirekt.de.

Tavoitat näin potentiaalisia uusia asiakkaita

  • alueellisesti
  • ilman, että mainonta tavoittaa ihmisiä kohderyhmän ulkopuolelta
  • ilman omaa mainontaa
  • ja täysin ilmaiseksi!

Varmista mahdollisuutesi lisäliiketoimintaan, kuten esimerkiksi tarkastukset tai öljynvaihdot, ja sitouta asiakkaasi pitkäjänteisesti, mikä takaa liiketoiminnan kasvun.

Tule nyt huoltokumppaniksi!

rengas123


Joustavuutta ilman sitovaa sopimusta: hyödynnä maksuton pääsy varastoomme!

Rekisteröityminen yritysasiakkaaksi rengas123.com-verkkokaupassa on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään. Emme kerää kuukausimaksuja eikä meillä myöskään ole vähimmäisostovelvoitteita! Rekisteröityminen auttaa jopa säästämään puhdasta rahaa. Kysyt nyt varmasti, että kuinka?

Oman varaston ja monivuotisen logistiikkaosaamisen ansiosta voimme varmistaa lyhyimmät toimitusajat. Näin pääset aina käsiksi valtavaan valikoimaan renkaita, pyöriä ja tarvikkeita. Säästä varastointiresursseja ja pysy samalla täysin joustavana ja riippumattomana.

Renkaat:

Hyödynnä yritysasiakkaana valtava rengasvalikoimamme mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Henkilöautoista ruohonleikkureihin: meiltä löydät aina sopivat renkaat kaikkiin ajoneuvoihin ja pystyt täyttämään kaikki asiakkaiden tarpeet nopeasti.

Euroopan suurimpana Online-rengaskauppana voimme tarjota sinulle aina edulliset jälleenmyyntiehdot ilman maksuja, vähimmäisostomääriä ja lähetyskustannuksia - jo ensimmäisistä renkaista alkaen!

Rekisteröidy tässä ilmaiseksi!

Kokonaisrengas / RDKS:

Tarvitseeko asiakkaasi renkaisiin myös sopivat vanteet? Ei hätää, laajenna tuotevalikoimaasi rengas123.com-verkkokaupan avulla ja tarjoa asiakkaillesi paras valikoima - täysin ilman omia varastointikustannuksia!

Kokonaisrenkaiden konfiguraattorimme avulla löydät aina sopivan pyörä-rengas-yhdistelmän asiakkaasi ajoneuvoon - asennusvalmiina sopivalla RDK-järjestelmällä. Valitse lukuisista tunnettujen valmistajien korkealaatuisista alumiini- tai teräsvanteista ja yhdistä ne joihinkin laajan valikoimamme renkaista.

Lue tästä alumiini - jateräskokonaisrenkaistamme.

Palvelut:

Meillä on yli 15 vuoden kokemus verkkokaupasta ja optimoimme tuotevalikoimaamme jatkuvasti. Painopisteemme on sellaisten palveluiden kehittämisessä, jotka tukevat parhaiten sinut työtäsi jälleenmyyjänä.

  • Hakutoiminnot: on monta reittiä oikeiden renkaiden luo. Siksi tarjoamme sinulle monia hakumahdollisuuksia verkkokaupoissamme. Voit tehdä haun Matchcode-koodilla, tuotenumerolla, valmistajatunnuksella tai EAN-tunnuksella sen mukaan, mikä on sinulle helpointa.
  • Pikatoimitus: Tarvitseeko asiakkaasi uudet renkaat niin pian kuin mahdollista? Käytä pikatoimitustamme. Monet tuotteet voidaan toimittaa sinulle jo seuraavana työpäivänä, jos tilaus on tehty klo 15 mennessä.
  • Tiedonsyöttö: Automaation avulla tarjoamme sinulle lisää tehokkuutta, jotta menestyisit. Tarvittaessa laadimme sinulle maksuttoman, automatisoidun tiedonsyötön, jonka avulla löydät aina ajantasaisesti kaikki olennaiset tiedot yhdellä silmäyksellä: rengas-, hinta- ja varastotiedot sekä yksittäiset tukkukauppatarjoukset. Sinä päätät laajuuden, tietojen muodon ja siirtotavan, jotta voit tehdä tilauksesi mahdollisimman edullisesti ja helposti.
  • Palvelutiimi: Me teemme verkkokaupasta henkilökohtaista. Pätevä B2B-palvelutiimimme on koulutettu vastaamaan erityisesti jälleenmyyjäasiakkaittemme kysymyksiin ja tarpeisiin. Tavoitat meidät maanantaista perjantaihin klo 7:00-22:00 puhelinnumerosta: 0511 / 93634-965 tai sähköpostilla: autoreifenonline@delti.com

Maksuttomat neuvontatyökalut:

Haluamme tukea sinua myyntikumppanina siinä, että voit opastaa asiakkaitasi yhä palveluorientoituneemmassa rengasliiketoiminnassa entistäkin paremmin. Siksi annamme käyttöösi myyntinäkymässä maksuttomia työkaluja myyntineuvotteluitasi varten.

Myyntilaskelmamme avulla voit tallentaa yksilöllisiä katteita eri tuoteryhmille kaupassa. Laskemme tallennetuista katteista ja ostohinnoistasi automaattisesti loppuasiakkaan hinnan.

Asiantuntijana tiedät, mikä on yksi rengasmyynnin esteistä: eri valmistajien rengasvalikoima on valtava! Jokaiselle asiakkaalle on saatavilla optimaaliset ajokäyttäytymisen ja rahapussin mukaiset renkaat, mutta mitkä? Virtuaalisen rengasneuvojamme avulla löydät nyt muutaman kysymyksen avulla sopivat renkaat asiakkaasi ajoneuvoon. Näin voit kaventaa valikoimaa nopeasti ja säästää aikaa ja hermoja.

Erityisen helposti ja kätevästi voit neuvoa asiakkaita suoraan ajoneuvolla maksuttoman Autoreifenonline-sovelluksen avulla. rengas123.com-verkkokaupasta löydät mobiililaitteilla vain muutamalla napsautuksella kaikki tärkeät tiedot, jotka tarvitset renkaiden myyntiä varten: tiivistettynä ja yleiskuvana, joka mahdollistaa onnistuneen neuvonnan!

Tule nyt rengas123.com -verkkokaupan jälleenmyyjäasiakkaaksi! Täältä löydät kaikki tiedot kirjautumista ja rekisteröitymistä varten.


Oletko yksityisasiakas?

Jos haluat ostaa renkaat ajoneuvoosi netistä, paina tästä.


Etkö ole vielä asiakas?

Rekisteröidy nyt ilmaiseksi