Rengas123: Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusehtomme

Voit valita kahdesta toimitusvaihtoehdosta:

  • Toimitus laskutusosoitteeseen
  • Toimitus vaihtoehtoiseen osoitteeseen

Jos et voi itse ottaa tuotteita vastaan, ilmoita meille myös kyseisen henkilön nimi, joka on oikeutettu vastaanottamaan tuotteet puolestasi.

Voit myös mielellään antaa meille vakituisen, laskutusosoitteesta poikkeavan toimitusosoitteen, lyhyt sähköposti riittää.

Voimme myös ilmoittaa arvioidun toimitusajan sähköpostitse vakituiseen, laskutusosoitteesta poikkeavaan toimitusosoitteeseen.

Toimitamme ainoastaan toimitusosoitteisiin Suomessa. Toimitusaikamme on keskimäärin 6 arkipäivää. Täydellisten pyörien toimitusaika on noin 5-7 työpäivää.

Otathan huomioon, että jos tilaus toimitetaan saarelle, lisätään loppulaskuun 22 euron suuruinen lisämaksu toimitettua rengasta kohden.

Maksutarjouksemme

Voit valita 3 maksutavasta:

  • Pankkisiirto - siirrä summa etukäteen. Maksun saatuamme toimitamme tilauksesi varastoomme ja lähetämme sinulle tuotteet edellyttäen, että ne ovat saatavissa. Löydät tarvittavat tilitiedot tilausvahvistuksestasi. 
  • Luottokortti (muista vahvistus pankilta!). Veloitamme summan suoraan tililtäsi. Luonnollisesti toimitamme tuotteet veloituksen jälkeen.
  • Maksa helposti ja turvallisesti PayPal-tilille paypal_eur@delti.com.

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiisi toimitus- ja maksuehdoistamme osoitteessa rengas123@delti.com.

Kaikkiin ilmoittamiimme hintoihin lisätään arvolisävero.


Oletko yksityisasiakas?

Jos haluat ostaa renkaat ajoneuvoosi netistä, paina tästä.


Etkö ole vielä asiakas?

Rekisteröidy nyt ilmaiseksi