Asuntoautojen renkaat: Lisäliiketoimintaa huippukatteella

Asuntoautojen renkaat: Lisäliiketoimintaa huippukatteella

Wohnmobil Reifen

Spontaaniutta ja ”rullaavan hotellin” tuomasta vapaudesta nauttimista: asuntoautojen suosio on kasvanut, sillä yhä useammat matkakärpäsen puraisemat nauttivat lomastaan ilman hotellivaatimuksia ja valmiiksi suunniteltuihin lomareitteihin liittyviä sitoumuksia.

Teille rengasmyyjänä tämä trendi tarjoaa ennen kaikkea yhtä asiaa: mahdollisuuden kasvattaa myyntiä ja katetta.

Asuntoautojen renkaiden myynti tarjoaa mahdollisuuksia erinomaiseen katteeseen

Mistä oikein on kyse? Voidakseen nauttia nelipyöräisen ajokkinsa tuomasta vapaudesta, useimmat asuntoautojen omistajat tarvitsevat apuanne rengas- tai autoasiantuntijana. Teknisten huoltotoimenpiteiden lisäksi asiakkaidenne on luotettava luotettaviin ja ennen kaikkea kestäviin renkaisiin, joten he ovat usein valmiita sijoittamaan niihin paljon rahaa - onhan heidän seuraava matkansa vaakalaudalla!

Täysi valikoima ja parhaat jälleenmyyjähinnat - myös ilman omaa varastoa

Teille tämä tarkoittaa sitä, että vaikka asuntoautot eivät olisi erikoisalaanne, voitte tarttua tilaisuuteen saada lisää liiketoimintaa tarjoamalla asiakkaillenne oikeanlaista neuvontaa ja myymällä heille sopivia renkaita. Voitte saada hyvän katteen varsinkin asuntoautojen renkaiden saralla. Eikä teillä tarvitse edes olla omaa varastoa.

Hyödyntäkää ostoetunne osoitteessa rengas123.com!


 • Ryhtykää täyden valikoiman tavarantoimittajaksi - saatavilla kaikki yleiset koot
 • Kaikki tunnetut valmistajat, kuten Continental, Michelin, Pirelli tai Maxxis
 • Erinomaiset ostoehdot heti ensimmäisestä renkaasta lähtien
 • Säästäkää resursseja: ulkoinen varastointi Delticomin keskusvaraston kautta
 • Joustavuutta joka suhteessa: ei toimituskuluja, ei minimimääriä, ei lisäkuluja
 • Ei toimituskuluja
 • Pätevät yhteyshenkilöt ja B2B-palvelutiimi

  Olette sitten rengasmyyjä, asuntoautokorjaamo, asuntoautomyyjä tai vuokrausyhtiö, jolla on oma kalusto - säästätte resursseja, toimintanne on joustavaa ja liiketoimintanne seuraa mukananne! Erittäin yksinkertaista, ilmaista ja ilman sitoumuksia.

  Kokeilkaa meitä: rekisteröitykää nyt jälleenmyyjäksi!Lisätietoa asuntoautojen renkaista:

CP-renkaat:

Asuntoauton renkaiden on täytettävä tietyt ehdot. Niin sanotut ”CP-renkaat” on kehitetty ja hyväksytty käytettäväksi asuntoautoissa.

Tunnus "CP" tulee sanasta "Camping". Kyseessä ovat C-luokan renkaat (sanasta "Commercial" tai "Cargo"), jotka on optimoitu erikoisvaatimuksia ajatellen, kuten vaikkapa asuntoautojen pitkää käyttöikää varten. CP-renkaita valmistavat muun muassa Michelin ja Continental.

CP-renkaat on suunniteltu matkailuajoneuvoihin, kuten esimerkiksi asuntoautoihin, ja niiden sisärakenne on vahvistettu. CP-renkailla, joiden rakenne vastaa C-renkaiden rakennetta, on suuri kuormakapasiteetti. Kun rengaspainetta nostetaan merkittävästi, CP-rengas tarjoaa suuremman kuormakapasiteetin sekä samalla parempaa suojaa mekaanisia vaurioita vastaan. Vahvike on monikerroksinen, esimerkiksi renkaassa 205/55 R16 99 CP V. Tämä tarkoittaa, että renkaat on suojattu paikallaan seisomisen aiheuttamilta tasaisilta kohdilta pidemmänkin käyttöiän aikana.

Asuntoautojen renkaisiin liittyvä neuvonta ja renkaiden myynti: hyödyntäkää mahdollisuutenne

Käyvätkö asuntoautojen omistajat liikkeessänne valmistautuessaan lomaan? Erinomaista! Vilkaiskaa tarkemmin renkaita ja tarkistakaa ne vaurioiden, heikentyneen rengaspaineen sekä kulumisen merkkien varalta. Myöskään valmistusajankohdan (DOT-merkintä) tarkistamisesta ei ole haittaa. Varsinkin sellaisten ajoneuvojen kohdalla, jotka palvelevat pitkään - usein kelissä kuin kelissä - renkaat ovat aliarvostettuja tai unohdettuja.

Tässäkin tarvitaan teitä asiantuntijana, sillä voitte tarjota hyviä neuvoja ja palvelua. Rengas123.com tarjoaa mieluusti tukea oikean valinnan tekoon ja parhaat ostoehdot ilman lisäkustannuksia.


Oletko yksityisasiakas?

Jos haluat ostaa renkaat ajoneuvoosi netistä, paina tästä.


Etkö ole vielä asiakas?

Rekisteröidy nyt ilmaiseksi