Tarttukaa tilaisuuteen - kasvua yhdessä: ryhtykää Delticom-palvelukumppaniksi

Rengasala on muutoksen kourissa: digitalisaatio lisääntyy jatkuvasti ja ihmiset ovat entistä liikkuvaisempia. Tämä vaikuttaa myös kuluttajien käyttäytymiseen. Kuulostaako tämä huonoilta uutisilta renkaiden jälleenmyyjille? Ei, vaan se tarkoittaa uusia tilaisuuksia, joita on hyödynnettävä älykkäästi, jotta voitte ottaa paikkanne kestävänä kumppanina! Me Delticomilla olemme vakuuttuneita siitä, että renkaiden jälleenmyyjät verkossa ja kivijalkaliikkeissä voivat hyötyä toisistaan.

Hankkikaa uusia asiakkaita ilmaiseksi Delticom AG:n avulla

Mainonta uusien asiakkaiden hankkimiseksi on kallista ja johtaa usein tappioihin. Kun teette yhteistyötä kanssamme, voitte jättää perinteisen kaavan välistä ja hyödyntää verkkorengaskaupan tarjoamat mahdollisuudet Delticomin palvelukumppanina. Vaikka internetin kautta myytyjen renkaiden osuus kasvaa, palveluiden tarve on edelleen olemassa. Ja juuri tämän te voitte hyödyntää palvelukumppanina!

Delticom AG on Euroopan suurin renkaiden jälleenmyyjä verkossa ja sillä on yli 12 miljoonaa asiakasta ympäri maailman. Delticomin palvelukumppanina me suosittelemme toimipistettänne asennuksia ja palveluita varten ilmaiseksi asiakaskaupoissamme, kuten Rengas-online.com, Tirendo ja monia muita.

Delticomin palvelukumppanina tavoitatte uusia potentiaalisia asiakkaita

  • alueellisesti
  • ilman mainonnan aiheuttamia tappioita
  • ilman omaa mainontaa
  • ja täysin ilmaiseksi!

Tarttukaa tilaisuuteenne kasvattaa liiketoimintaa esimerkiksi tarkastusten tai öljynvaihtojen avulla ja pitäkää asiakkaanne asiakkainanne pitkäkestoisesti, jotta liiketoimintanne jatkaa kasvuaan.

Ryhtykää Delticom-palvelukumppaniksi - rekisteröitykää täällä!

Varmistakaa ostoedut ostaessanne renkaita palvelukumppanina

Verkkokauppojen kautta tulevat uudet asiakkaat eivät kuitenkaan ole ainoa mahdollisuus. Delticomin palvelukumppanina pääsette myös vapaasti yritysasiakkaillemme tarkoitettuun verkkokauppaan - rengas123.com. Täällä tarjoamme erinomaisen valikoiman renkaita, vanteita sekä rengas-vannesarjoja kaikenlaisiin ajoneuvoihin.

Palvelukumppanina voitte hyödyntää houkuttelevat jälleenmyyjäehtomme:

  • Valtava valikoima merkkejä ja malleja jokaisen asiakkaan ajoneuvoon
  • Huippuhinnat ilman minimiostomääriä
  • Nopea ja ilmainen toimitus omilta varastoiltamme ja luotettavilta tavarantoimittajilta
  • Ei rekisteröitymis- tai käyttömaksuja

Hyödyntäkää mahdollisuutenne käyttää rengas123.com-kauppaa omassa liiketoiminnassanne ja tarjotkaa jokaiselle asiakkaalle oikeat renkaat ilman, että teillä tarvitsee olla omaa varastoa!

Enemmän on enemmän: nauttikaa lisäeduista premium-kumppanina tai ylivoimaisena kumppanina

Voitte hyödyntää Delticom-palvelukumppanuuden edut monella tavalla! Sen lisäksi, että tienaatte rahaa Delticom-kauppojen kautta tulevista lisätilauksista, säästätte myös rahaa tekemällä enemmän tilauksia rengas123.com-kaupasta. Mitä enemmän tilauksia saatte ja mitä enemmän tilauksia teette, sitä suuremmista eduista nautitte Delticom-kumppanina!

Basis Premium Excellence
Pätevät yhteistyökumppanit
Perusilmoitus Delticom-kaupoissa
Suositeltu ilmoitus huippukumppanina Delticom-kaupoissa
Ostoedut osoitteesta rengas123.com
Houkuttelevia välittömiä alennuksia osoitteessa rengas123.com
Markkinointituki

Tarttukaa tilaisuuteen nyt

Ryhtykää Delticom-palvelukumppaniksi - rekisteröitykää täällä!


Oletko yksityisasiakas?

Jos haluat ostaa renkaat ajoneuvoosi netistä, paina tästä.


Etkö ole vielä asiakas?

Rekisteröidy nyt ilmaiseksi