novelties

Toimikaa ajoissa ja säästäkää 3 % renkaista ja renkailla varustetuista vanteista

12.9.2022 ja 25.9.2022 välisenä aikana saatte 3 % alennuksen tilauksestanne, kun tilaatte renkaita ja rengas-vannesarjoja. Alennus vähennetään automaattisesti ostoskorissa - teidän ei tarvitse murehtia mistään.

3 % alennus renkaista ammattilaiskumppaneille

Kuten vanhan kauppiaan nyrkkisääntö kuuluu, tuotto tulee ostoissa. Olittepa sitten korjaamo, erikoisjälleenmyyjäliike tai autojen jälleenmyyjä, me toimimme osaavana ja luotettavana tavarantoimittajananne verkossa. Meillä on tunnettujen brändien laadukkaita renkaita kaikkiin yleisiin ajoneuvoihin, ja voimme toimittaa ne paikan päälle mahdollisimman nopeasti. Toimitus on yleensä ilmainen ja tapahtuu 24-48 tunnin kuluessa, ja monille tuotteille on mahdollista saada myös pikatoimitus. Tämä jälleenmyyjiä erinomaisesti palveleva palvelu koskee niin pieniä kuin suuria tilauksia. Yrityksen koosta riippuen voitte tilata yksittäisille asiakkaille heidän tarpeidensa mukaan. Vaihtoehtoisesti voitte koota oman varastonne.

Hyödytte alennuskampanjasta saamalla renkaita entistä huokeampiin ostohintoihin. Näin tuottomarginaalinne kasvaa, tai voitte siirtää hintaedun asiakkaillenne.

Rekisteröitykää ilman velvoitteita ja hyödyntäkää alennus rengashinnoista

Jos olette jälleenmyyjäliike ja ette ole vielä rekisteröityneet palveluumme, voitte tehdä sen helposti verkossa. Jos olemme jo tuttuja, voitte mennä suoraan kirjautumisalueelle ja syöttää käyttäjätunnuksenne ja salasananne. Kampanja-aikana 12.-25.9.2022 hyödytte välittömästi heti ensimmäisestä tilauksesta lähtien saamalla 3 % alennusta renkaista ja rengas-vannesarjoista. Ai niin: teidän ei tarvitse maksaa minkäänlaisia käyttäjämaksuja uudesta rekisteröitymisestä, ettekä sitoudu minkäänlaisiin sopimuksiin tai velvoitteisiin.

Tuotteiden toimittamista omille asiakkaille optimaalisesti

Parhaiden rengashintojen lisäksi tarjoamme kattavaa osaamista. Yhdessä voimme hyödyntää verkossa ja verkon ulkopuolella tapahtuvan rengaskaupan synergian parhaat puolet. Näitä ovat muun muassa intuitiiviset hakutyökalut, kuten rengas-vanneselain, jonka avulla löydät asiakkaan ajoneuvoon parhaan renkaan ja vanteen yhdistelmän. Osaava palvelulinja vastaa yksilöllisiin kysymyksiin puhelimitse.

Lähtekää mukaan nyt ja säästäkää 3 % tilauksestanne alennuskampanjan aikana.

Asiakkaan kirjautumistiedot


Oletko yksityisasiakas?

Jos haluat ostaa renkaat ajoneuvoosi netistä, paina tästä.


Etkö ole vielä asiakas?

Rekisteröidy nyt ilmaiseksi

Ilmainen rengas123.com-uutiskirje!

Tuoteuutisia ja suosituksia koko tuotevalikoimastamme

Nauti huipputarjouksista ja eksklusiivisista eduista© 2001-2022 Delticom AG - rengas123.com - 27.09.2022 00:41
s